Д-р Дамян Стоев: „Аз гарантирам, че всеки мъж със смущения в потентността и застой на простатата ще може да възстанови мъжкото си здраве само за 1 месец.“

Интервю с Дамян Стоев, водещ андролог: „Защо импотентността убива и как да удължим сексуалния си живот и здраве с десетки години?“

Дамян Стоев: Въпреки че темата е неприятна, за нея трябва да се говори открито. Вината до голяма степен е в нашия манталитет. Просто не искаме да признаем, че с възрастта потентността отслабва. Сега проблемите с потентността започват да се проявяват и при по-млади мъже на възраст 30-35 години.

Сексът или се проточва безкрайно, а пенисът постепенно омеква по време на акта и желанието изчезва. Мъжът престава да се чувства мъж. Или обратното, половият акт свършва твърде бързо.

Около 35-годишна възраст много мъже развиват неприятна телесна миризма. Но самият мъж не усеща тази миризма. А това е опасен сигнал за застой. Вашето тяло ви казва, че спешно се нуждае от помощ. Организмът работи в режим на интоксикация и застой.

Кореспондент: Това свързано ли е по някакъв начин с понижаването на тестостерона при мъжете?

Дамян Стоев: Разбира се, здравето и благосъстоянието на мъжа зависи пряко от нивото на тестостерон в тялото му. Можете да се задълбочите в темата от медицинска гледна точка, но аз ще се опитам да я представя по-достъпно.

Проверете се за следните рискови фактори:

 • Обездвижен начин на живот. Вие прекарвате седнали повече от 6-7 часа на ден.
 • Ходите по-малко от 2 км на ден.
 • Не спортувате или не правите упражнения.
 • Прекарвате повече от 5 до 7 дни в стресови състояния.
 • Пиете алкохол повече от 2 пъти седмично или пушите.
 • Живеете в район с лоша екология.

Ще ви кажа следното. Под постоянното въздействие на които и да било 3 от горните фактори, мъжката сила на всеки ще посърне. Появяват се т.нар. застойни процеси - простатит. Ако не му обърнете внимание навреме, състоянието преминава в аденом или дори рак.

И няма от какво да се срамувате. Това е нашата физиология. Тялото на всеки мъж функционира по този начин. Дори спортисти, които правят секс 3-4 пъти седмично и тренират 5 дни в седмицата - дори те идват при мен за лечение на простатит и за възстановяване на потентността.

Кореспондент: Вие казвате, че още след 35 години потентността отслабва. А какво се случва на 50?

Дамян Стоев: Нашата статистика сочи, че повече от 75% от мъжете над 50-годишна възраст в България изпитват проблеми с потентността. Пак казвам, в това няма нищо срамно. Но това ни отличава от Европа. Там е нормално мъжете над 35 години да си правят пълни медицински изследвания 1-2 пъти в годината.

А в България не можете да заведете мъжа на лекар насила, докато не се превие от болка. Време е да престанем да си заравяме главата в пясъка. Трябва да признаем проблемите си и да говорим за тях открито. Това е първата стъпка към доброто мъжко здраве.

Кореспондент: Вие често повтаряте, че от 30-годишна възраст мъжът трябва да посещава уролог/андролог поне веднъж годишно. Но ние просто нямаме такава култура. Обяснете на мъжете защо трябва да ходят на лекар, дори ако се смятат за здрави?

Дамян Стоев: Обяснението е съвсем просто. И това е класически сценарий. В Европа, например, днес почти всички приемат специални укрепващи препарати по лекарско предписание. А у нас мъжете търпят и чакат. Усеща бодежи в простатата в областта на таза и си казва, че скоро ще му мине.

Има болки в кръста и страда от отпадналост, а той си казва, че просто трябва да се наспи и ще се почувства като новороден. Отдава вялата си потентност на общия стрес и се надява, че след седмица или месец всичко да си дойде на мястото. Но не, нищо няма да се оправи от само себе си.

Напротив, положението ще се влошава. Затова всеки ден в кабинета ми можете да видите опашка от 35-50 годишни мъже. Те са си повтаряли, че ще им мине и са отлагали до момента, в който оперативната намеса вече е наложителна. Идват д аденом, камъни в простатата или дори рак.

Дамян Стоев: Запомнете веднъж завинаги. Ако понастоящем имате тези симптоми:

 • липса на сутрешна и спонтанна ерекция;
 • пробождания в простатата;
 • чувство за непълно изпразване на пикочния мехур при уриниране;
 • стрелкащи болки в кръста;
 • бързо се уморявате;
 • вяла потентност;

То вие трябва да предприемете незабавни мерки.

Кореспондент: За какви мерки говорите?

Дамян Стоев: Нека поговорим за възстановяващите препарати. Допреди 5 години те се произвеждаха почти по индивидуална поръчка и бяха достъпни само за първите лица - посланиците и президента. Висшите държавни мъже трябва да са пълни с тестостерон и да изглеждат силни и здрави. Например президентът Първанов и много други винаги са приемали хранителни добавки на базата на:

 • Urticae radix (коприва);
 • Uvae folium (мечо грозде);
 • So palmetto (екстракт);
 • червена боровинка (плод екстракт);

В Англия през 2005 г. доказаха, че всеки мъж от 35-годишна възраст нагоре трябва да приема тези вещества. Най-голямата трудност обаче беше правилното им извличане, което да гарантира, че полезните вещества в тях ще достигнат до необходимите органи и тъкани на тялото. Но с течение на времето технологиите се подобряват.

Например Uromexil Forte, който преди 10 години беше смятан за луксозен препарат, достъпен само за президенти, сега е достъпен за всеки мъж. За което трябва да благодарим на над 10 частни и публични благотворителни организации. Те финансират програмата "Силно мъжко здраве" в България.

Така че, ако сте над 30 години или ако сте жена и се притеснявате за здравето на вашия мъж, който е над 30 години, трябва да направите заявка за Uromexil Forte в рамките на държавната програма. Фондовете плащат половината от разходите. Заявката се прави с 2 клика. Трябва само да въведете вашето име и телефонен номер в официалния формуляр.

*Трябва също да сте български гражданин и да живеете в България.

Кореспондент: Колко ще продължи тази преференциална програма? Ще може ли Uromexil Forte да се купи и в аптеките?

Дамян Стоев: Uromexil Forte не може да се купи в аптеките. Ние неведнъж се опитвахме да проникнем в големите вериги аптеки, но те искат да му поставят възможно най-висока цена и да продават в пъти по-скъпо, отколкото сме склонни да позволим. Разбирате ли, Институтът по урология е организация с нестопанска цел.

Ние нямаме цел да печелим. Просто искаме да направим Uromexil Forte достъпен за всички мъже на възраст над 30-35 години. А основната цел на веригите аптеки е да правят пари. Затова имаме коренно различни подходи към ценообразуването. Докато този проблем не бъде решен, Uromexil Forte няма да се появи в аптеките.

Кореспондент: Това е разбираемо. Да поговорим за самия препарат.

Дамян Стоев: Uromexil Forte Междуведомствена група от най-добрите уролози-андролози и научни специалисти от Европа работи върху Uromexil Forte. Препаратът не е хормонален. Той просто нормализира производството на естествен тестостерон, премахва стагнацията в простатата и тазовите органи и има мощен тонизиращ ефект върху мъжкия организъм.

Uromexil Forte е ефективен дори при психологическа импотентност. Препаратът трябва да се приема при:

 • Нарушения на еректилната функция;
 • Трудности при постигане на състояние на сексуална възбуда;
 • Намалено либидо;
 • Вяла, нестабилна ерекция;
 • Спадане и омекване на пениса по време на интимна близост, което не позволява членът да бъде вкаран във влагалището или да осъществи половия акт;
 • Кратка продължителност на сексуалния контакт, което прави невъзможно пълното задоволяване на партньорката;
 • Страх от интимност, неувереност в себе си, психологическа импотентност;
 • Преждевременна еякулация;
 • Слабо изразени усещания по време на оргазъм;

Кореспондент: Как протекоха клиничните изпитвания на препарата? Какъв процент от мъжете, приемали Uromexil Forte, оздравяват?

Дамян Стоев: Резултатите от клиничното проучване бяха публикувани от пресслужбата. Ефективността на Uromexil Forte е изчислена по стандартния метод (броят на възстановилите се пациенти спрямо общия брой пациенти в група от 5000 души, подложени на лечение) .

Ефективността на Uromexil Forte съставлява 98%. Това е огромна цифра.

При това симптомите на простатит и импотентност след спиране на лекарството (според резултатите от наблюдения от 24 месеца) са открити само при 2% от приемащите препарата. 98% от участниците са се избавили от простатита и са си възвърнали силната потентност и сексуално желание. Само след една седмица употреба на Uromexil Forte, всички пациенти отбелязаха значително повишаване на либидото и потентността.

В 95% наблюдавахме възстановяване на нивата на тестостерон до възрастовата норма. Поради това се наблюдава намаляване на мастната маса средно с 10% и увеличаване на мускулната маса със 7-12% при мъжете на възраст от 35 до 60 години.

Пациентите отбелязват стабилизиране на психологическото състояние, подобряване на съня и нормализиране на перисталтиката. Лекарите регистрират и подобрение на кожата на лицето и цвета на кожата на цялото тяло. Нямаше странични ефекти, включително алергични реакции.

Редакцията благодари на д-р Дамян Стоев.

МНЕНИЕТО НА ДРУГИ ПРАКТИКУВАЩИ ЛЕКАРИ ЗА UROMEXIL FORTE

Д-р Пламен Делийски: До 2022 г. в България нямаше ефективно и най-важното достъпно лекарство за лечение на импотентност и простатит. И това доведе до невероятни последици - нивото на заболяването съставляваше 60% сред възрастното население и, най-лошото, 35% сред младите момчета над 30 години. Uromexil Forte направи революция във възстановяването и укрепването на мъжкото здраве. Ефективността на лекарството е доказана на практика в Европа.

Uromexil Forte е достоен препарат, защото решава проблема комплексно и възможно най-бързо. Той има мощен лечебен ефект върху цялата мъжка пикочно-полова система. Просто казано, след проведения лечебен курс мъжкият организъм започва да функционира както на 25-годишна възраст.

Ето защо препоръчвам абсолютно всички мъже над 30-годишна възраст да приемат Uromexil Forte. Дори ако няма простатит или проблеми с потентността, този препарат ще осъществи ефективна профилактика и значително ще укрепи тялото ви по време на следващата вълна от коронавирус.

Още един важен момент.

Ефектът на Uromexil Forte се усеща още 4 часа след първото приложение. Докато държавната програма е в сила, препоръчвам горещо на всички да опитат това средство. Условия за получаване на препарат Uromexil Forte по програмата „Силно мъжко здраве“: Само за лична употреба.

Подайте заявка чрез официалния формуляр за кандидатстване

med

Официален формуляр за заявка

№ 29 957 от 30 000 от г.
Как да получите Uromexil Forte по преференциалната програма
За да получите Uromexil Forte с 50% отстъпка за целия курс, въведете Вашето име и телефонен номер за контакт в полетата по-долу и кликнете върху бутона „Заявка за Uromexil Forte“
* Конфиденциално. Вашите данни се изпращат директно до производителя. Никой друг, освен него, няма достъп до тях.